Καλογεράκης Γιάννης

Καλογεράκης Γιάννης

Ο Δρ. Καλογεράκης γεννήθηκε στην Κρήτη το 1957.

Έλαβε το πτυχίο, το μεταπτυχιακό και διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο Strathclyde της Σκωτίας. Από το 1982 έχει εργαστεί σε διάφορες διοικητικές θέσεις, για εθνικές και πολυεθνικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Μέση Ανατολή, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ως ένας συχνός κεντρικός ομιλητής σε διάφορα εθνικά και διεθνή συνέδρια και ως επισκέπτης καθηγητής σε διάφορα Βρετανικά & Ελληνικά Πανεπιστήμια, έχει δώσει πολυάριθμες διαλέξεις και σεμινάρια σε διεθνές επίπεδο με έμφαση στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Από το 1993 διδάσκει τακτικά στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων ενδυνάμωση, κίνητρα και ανάπτυξη ανθρώπινων δεξιοτήτων.

Τα προσφερόμενα προγράμματα καλύπτουν πολλές πτυχές της προσωπικής ανάπτυξης ήπιων δεξιοτήτων, από την Ηγεσία με Συναισθηματική Νοημοσύνη στην Αλλαγή Ηθικής και Πολιτισμού.

Έχει δώσει πολυάριθμα σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων διαχείρισης σε 4 ηπείρους.

Το χαρακτηριστικό όλων των εκπαιδευτικών του σεμιναρίων του είναι η μοναδική ανθρωποκεντρική και ηθική προσέγγιση, η οποία αναπτύχθηκε τα τελευταία 30 χρόνια επιχειρηματικής, διαχειριστικής και συμβουλευτικής του εμπειρίας.

Το 2010, δημοσίευσε 15 διαφορετικά ανθρωποκεντρικά σεμινάρια σε DVD (www.jmkdvd.com).

Σήμερα, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της JMK Ltd, με γραφεία σε Ελλάδα & Κύπρο, η οποία ειδικεύεται στην Ανθρωποκεντρική Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού.

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.