Κωνσταντιανού Χρύσα

Κωνσταντιανού Χρύσα

Η Χρύσα Κωνσταντιανού είναι φαρμακοποιός εδώ και εικοσιεννιά χρόνια.

Είναι επίσης ομοιοπαθητικός και έχει εκτεταμένη εμπειρία στον χώρο των εναλλακτικών, ολιστικών θεραπευτικών πρακτικών.

Μέσα από σεμινάρια και εργαστήρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει εργαστεί με τα Ανθοιάματα Bach, την θεραπεία μέσω τέχνης, την συμβουλευτική, την θεραπεία εξαρτήσεων, τον νευρογλωσσικό προγραμματισμό, την συστημική αναπαράσταση, την θεραπεία ψυχικού τραύματος και την διαχείριση πένθους.

Ο προβληματισμός της σχετικά με το τι είναι αυτό που δημιουργεί στον άνθρωπο την ασθένεια ή την υγεία, είναι συνεχής και σε αυτόν τον δρόμο η μεγάλη της αγάπη είναι τα Ανθοϊάματα Bach.

Για είκοσι χρόνια τα έχει χρησιμοποιήσει τόσο στον πάγκο του φαρμακείου όσο και σε ατομικές συνεδρίες, και φυσικά ως αρωγούς στην προσωπική της εξέλιξη.

Η μακρόχρονη εμπειρία και το πάθος της για μια ήπια, ασφαλή και αποτελεσματική πρωτοβάθμια περίθαλψη μέσα από τον χώρο του φαρμακείου την έκανε να στραφεί και στην εκπαίδευση και επιμόρφωση των φαρμακοποιών στα Ανθοϊάματα Bach.

Δείτε Όλους τους Ομιλητές

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.