Παπαδάκης Βασίλης

Παπαδάκης Βασίλης

Ο Βασίλης Παπαδάκης είναι Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ο.Π.Α. Είναι πτυχιούχος του Ο.Π.Α., κάτοχος ΜΒΑ από το Ο.Π.Α. και Διδακτορικού από το London Business School. Σήμερα είναι διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA).

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν στο χώρο της Στρατηγικής των επιχειρήσεων, της Λήψης και Υλοποίησης Στρατηγικών Αποφάσεων και των Εξαγορών και Συγχωνεύσεων. Άρθρα του, έχουν δημοσιευθεί σε κορυφαία διεθνή επιστημονικά περιοδικά και παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια.

Διδάσκει στα προπτυχιακά και στα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΟΠΑ και για το διδακτικό του έργο έχει επανειλημμένα τιμηθεί με αριστεία διδασκαλίας. Από το 2002 είναι επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης Φαρμακοποιών στη ‘Διοίκηση Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητα’ με τη Χορηγία της Apivita, το οποίο διεξάγεται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του ΟΠΑ.

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.