Βαρσάμος Κωνσταντίνος

Κωνσταντίνος Βαρσάμος

Κωνσταντίνος Βαρσάμος

Managing Partner GET2WORK

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

O ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΣΑΜΟΣ διαθέτει 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και εξειδικευμένων υπηρεσιών προς εταιρίες και επαγγελματίες υγείας για τη διαχείριση, ενδυνάμωση και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους, μέσω κυρίως της αξιοποίησης πληροφοριακών, ψηφιακών και τεχνολογικών μέσων.

Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες, προκλήσεις και αλλαγές της κάθε εποχής, εξέλιξε την επαγγελματική του καριέρα μέσα από θέσεις εμπορικής και γενικής διεύθυνσης στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή (Τουρκία, Μέση Ανατολή) και στη συνέχεια ανώτατες ευρωπαϊκές και παγκόσμιες θέσεις σε μάρκετινγκ και πωλήσεις.

Από το 2008 έως και το 2012 διετέλεσε αντιπρόεδρος εμπορικής αριστείας στο τμήμα παγκόσμιας επιχειρηματικής ανάπτυξης μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας του χώρου, με έδρα το Παρίσι.

Το 2013 ίδρυσε στην Ελλάδα την εταιρία GET2WORK με σκοπό να συμβάλει στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των αναγκών των ασθενών, παράλληλα με την ενδυνάμωση και ανάπτυξη των επαγγελματιών υγείας και την εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας.

Υπήρξε αρκετές φορές ομιλητής σε διάφορες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι διοργανωτής της εκπαιδευτικής δράσης «Digital4Pharma», ιδρυτής της "Θεραπευτικής Συμμαχίας", επιμορφωτικής δράσης στην Ελλάδα, ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Δικτύου - EIPonAHA (Ευρωπαϊκή Σύμπραξη Καινοτομίας για την Ενεργό Γήρανση & Υγεία) και είχε καθοριστικό ρόλο στη διοργάνωση της εκδήλωσης TEDMED Live στην Αθήνα.

Γενικότερα ο ίδιος συμμετέχει, συνεισφέρει και συντονίζει δραστηριότητες που καλλιεργούν την εμπιστοσύνη μέσα από την αξία της συνεργασίας, χτίζουν μια πελατοκεντρική κουλτούρα και προάγουν της αξία της ψηφιακής επικοινωνίας.

Ο Κωνσταντίνος κατέχει τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στα Μαθηματικά και μεταπτυχιακό τίτλο M.Sc. στην Επιστήμη Υπολογιστών / Τεχνητή Νοημοσύνη, από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ (Ηνωμένο Βασίλειο).

Δείτε Όλους τους Ομιλητές

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.