private συνεδρια

Παπούλιου Ελισάβετ

Παπούλιου Ελισάβετ

Assistant Editor-in-chief, ΧΑΡΑΜΗ ΑE 

Σπούδασε Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Université de Haute Bretagne, Rennes 2 στη Γαλλία, και έπειτα Δημοσιογραφία στη Σχολή ΜΜΕ του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Συνέχισε την επιμόρφωσή της με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «International Diploma in Travel and Tourism» στα Ελληνικά Κέντρα Διά Βίου Μάθησης ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ., και αυτή την περίοδο παρακολουθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Δράσεων μέσω Internet και Social Media» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στον κλάδο της εκπαίδευσης, της μετάφρασης, του τουρισμού και στον χώρο των ηλεκτρονικών εκδόσεων στην Ελλάδα και στη Γαλλία.

Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Από το 2017, αποτελεί μέλος της ομάδας της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ στη θέση Assistant Editor-in-chief.

ΣΦΗΠ - Πολιτική Ποιότητας

ΣΦΗΠ - Πολιτική Ποιότητας

Η Διοίκηση του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας και με τη βοήθεια του Προσωπικού της δεσμεύεται ότι:

 • τα προϊόντα παραδίδονται στον πελάτη μέσα στα χρονικά όρια τα οποία έχουν συμφωνηθεί, χωρίς ελλείψεις-ατέλειες ή αδυναμίες και σύμφωνα πάντα με τις όποιες νομοθετικές ή και κανονιστικές απαιτήσεις που δύναται να διέπουν τόσο τη σύμβαση όσο και το ίδιο το προϊόν

 • θα βελτιώνει όλα τα επίπεδα λειτουργίας του από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μέχρι την παράδοση των προϊόντων, μέσω τακτικών ανασκοπήσεων του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και αξιολογήσεων της αποτελεσματικότητας των Διεργασιών που έχει καθορίσει και εφαρμόζει

 • θα θέτει, ανασκοπεί και επανασχεδιάζει σε ετήσια βάση τους Αντικειμενικούς Στόχους Ποιότητας

 • θα προσπαθεί συνεχώς να ανιχνεύει ακόμα και εκείνες τις απαιτήσεις των πελατών της οι οποίες υπερβαίνουν των συμβατικών υποχρεώσεων του προς αυτούς, μέσω της ανάλυσης των δεδομένων και της εφαρμογής μεθόδων ενεργητικής προσέγγισης, στοχεύοντας, στην αύξηση του επιπέδου ικανοποίησής τους

 • θα αναπτύσσει συνθήκες αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές του.

Το Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας που εφαρμόζει ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου Ποιότητας EN  ISO 9001:2008 και της Υπουργικής Απόφασης Υ.Α. Αρ.8δ/Γ.Π. οικ./1348 (ΦΕΚ 32 16.01.2004).

Η αδιάκοπη προσπάθεια για συνεχή βελτίωσή μας αποτελεί κύριο μέλημα του Συνεταιρισμού και φιλοσοφία όλων των εργαζομένων μας.

ΣΦΗΠ - Όραμα

ΣΦΗΠ Vision
ΣΦΗΠ Vision

 • Να προσφέρουμε καθημερινά στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να παραδίδουμε τα προϊόντα μέσω ενός αποτελεσματικού μοντέλου επικοινωνίας και εξυπηρέτησης.

 • Να είμαστε με διαφορά η καλύτερη φαρμακαποθήκη που παρέχει και βελτιώνει τις υπηρεσίες προς τα φαρμακεία αλλά και προς το κοινωνικό σύνολο!

 • Να λειτουργούμε άριστα και με τέτοιο τρόπο ώστε να είμαστε ευέλικτοι και καλύτεροι από τους ανταγωνιστές μας σε κάθε επίπεδο!

 • Να λειτουργούμε άριστα και με τέτοιο τρόπο ώστε να είμαστε ευέλικτοι και καλύτεροι από τους ανταγωνιστές μας σε κάθε επίπεδο!

 • Να λειτουργούμε άριστα και με τέτοιο τρόπο ώστε να είμαστε ευέλικτοι και καλύτεροι από τους ανταγωνιστές μας σε κάθε επίπεδο!

 • Να κυνηγάμε την επιτυχία καθημερινά και ακατάπαυστα με το πάθος την ενέργεια και την επιμονή που χρειάζεται για να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.