Ζαρογουλίδης Παναγιώτης

Ζαρογουλίδης Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης Ζαρογουλίδης του Αριστοτέλη γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 1973 στην Δυτική Γερμανία, αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών και στη συνέχεια από την Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Perugia Ιταλία με εξειδίκευση στη κλινική Βιοχημεία.

Το 1997 έλαβε 16μηνη Ευρωπαϊκή Υποτροφία στην Φαρμακευτική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και ήρθε σε επαφή με το Φαρμακευτικό Μάρκετινγκ.

Στη συνέχεια έλαβε Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από την ΕΕΔΕ.

Διετέλεσε εξωτερικός συνεργάτης διαφόρων δημοσίων ΙΕΚ σε Έδεσσα, Γιαννιτσά και Αριδαία. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Προμηθευτικού και Παραγωγικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας και αντιπρόσωπος του στην ΟΣΦΕ.

Είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος ΦΣ Πέλλας στο σώμα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Διετέλεσε επί σειρά ετών εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας, στη συνέχεια Αντιπρόεδρος για 6 έτη ενώ σήμερα τον εκπροσωπεί ως Πρόεδρος.

Διατηρεί φαρμακείο ανοιχτό στο κοινό στην περιοχή Μάνδαλο Πέλλας όπου και ανέπτυξε την αναπλαστική Zplast Cream, μια Ελληνική καινοτομία που κυκλοφορεί αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.