fbpx

Θέλετε Ένα Όμορφο Χαμόγελο για Μια Ζωή;

Ένα λαμπερό χαμόγελο μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει την εμφάνισή μας, να μας δώσει θετική ενέργεια κι αυτοπεποίθηση, να επηρεάσει θετικά την κοινωνική μας ζωή, τη σταδιοδρομία, αλλά και τις σχέσεις μας.

Θέλετε Ένα Όμορφο Χαμόγελο για Μια Ζωή;

Μην ξεχνάμε επίσης ότι ένα υγιές χαμόγελο μπορεί να βελτιώσει την υγεία, όχι μόνο του στόματος, αλλά και του σώματός μας.

Επίσης έχει και την πρακτική του πλευρά. Τα δόντια μας παίζουν βασικό ρόλο στη ζωή μας, καθώς μας βοηθούν να μιλάμε, να μασάμε και δίνουν στο πρόσωπό μας το σχήμα του.

Για όλους αυτούς τους λόγους, καλό είναι να δίνουμε στη στοματική υγεία μας την καλύτερη δυνατή φροντίδα!

Γνωρίζετε ότι η υγεία των δοντιών σχετίζεται με το πόσα χρόνια θα ζήσουμε;

Έρευνες έχουν δείξει ότι ο αριθμός των δοντιών που διαθέτουμε συνδέεται στενά με το πόσα χρόνια θα ζήσουμε.

Όσοι είχαν 20 δόντια ή περισσότερα στην ηλικία των 70 ετών είχαν σημαντικά μεγαλύτερες πιθανότητες να ζήσουν περισσότερο από εκείνους με λιγότερα από 20 δόντια.

Η απώλεια των δοντιών μέσω της τερηδόνας και της περιοδοντίτιδας μπορεί σχεδόν πάντα να αποφευχθεί με την πρόληψη και με μια καλή καθημερινή ρουτίνα στοματικής υγείας, μπορούμε να κρατήσουμε τα δόντια μας για μια ζωή!

Γνωρίζετε ότι η υγεία των δοντιών σχετίζεται με το πόσα χρόνια θα ζήσουμε;

Με τη σχολαστική καθημερινή στοματική υγιεινή, την υιοθέτηση μιας διατροφής χαμηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα και την τακτική επίσκεψη στον οδοντίατρo, μπορούμε να συμβάλλουμε στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης ασθενειών, όπως η τερηδόνα και η ουλίτιδα, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια των δοντιών.

Βουρτσίζοντας τα δόντια μας δύο φορές την ημέρα με μια οδοντόκρεμα ολοκληρωμένης φροντίδας, όπως είναι η Elgydium Multi-action, μπορούμε να συμβάλουμε στην πρόληψη του σχηματισμού της οδοντικής πλάκας και ταυτόχρονα να προστατέψουμε τα δόντια μας από την τερηδόνα.

Όλοι θέλουμε ένα λαμπερό χαμόγελο!

Με την πάροδο του χρόνου χάνουμε σταδιακά το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών μας, γεγονός που οφείλεται στη συχνή κατανάλωση τσαγιού, καφέ, κόκκινου κρασιού ή χυμών με έντονο χρώμα, όπως επίσης και από το κάπνισμα.

Τα κιτρινωπά δόντια δεν είναι συνήθως επιβλαβή και τείνουν να έχουν μικρή επίδραση στην υγεία των δοντιών μας. Όμως παίζουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας!

Όλοι θέλουμε ένα λαμπερό χαμόγελο!

Μπορούμε να αποτρέψουμε την επιφανειακή χρώση των δοντιών χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα προϊόντα για πιο λευκά δόντια, όπως αυτά της σειράς Elgydium, ενώ πιο επίμονοι λεκέδες μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπιστούν από έναν οδοντίατρο.

Tips για ένα υγιές χαμόγελο

  • Βουρτσίστε τα δόντια δύο φορές την ημέρα

  • Χρησιμοποιήστε ένα καθημερινό στοματικό διάλυμα

  • Ακολουθήστε μια διατροφή χαμηλή σε σάκχαρα

  • Αποφύγετε τα τσιμπολογήματα

  • Επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο

  • Επιλέξτε τα καλύτερα προϊόντα για τη στοματική σας φροντίδα!
     

Η Pierre Fabre Oral Care διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων προϊόντων στοματικής υγιεινής που καλύπτουν όλες τις ανάγκες φροντίδας των δοντιών και των ούλων. Τα προϊόντα μας, όπως τα Elgydium και τα Eludril, συστήνονται από οδοντιάτρους, καθώς η αποτελεσματικότητα και η ποιότητά τους επιβεβαιώνονται από κλινικές μελέτες Μπορείτε να δείτε όλα μας τα προϊόντα στην ιστοσελίδα μας www.pierrefabre-oralcare.gr

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.