fbpx

Σεμινάριο Social Media για Φαρμακοποιούς

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 205Χ297 SOCIAL MEDIA 1
Ένα Επαγγελματικό Διαδραστικό Σεμινάριο Social Media για Φαρμακοποιούς και βοηθούς Φαρμακείου, που περιέχει πρακτική γνώση, τεχνικές, εργαλεία, στρατηγική και μεθοδολογία για online επιτυχία.

Δομημένο για άμεση εφαρμογή στην καθημερινότητα του Φαρμακείου για την επίτευξη των στόχων του!

εσείς θα μείνετε πίσω;

Δείτε το Video

Το σεμινάριο αποτελείται από τρεις θεματικές ενότητες, το social media marketing, τη διαφήμιση στο διαδίκτυο και τις social media πρακτικές, οι οποίες περιλαμβάνουν τη στρατηγική και τα εργαλεία, για να έχετε αποτέλεσμα στην επικοινωνία μέσω του Διαδικτύου.

ΟΙ 4 Βασικοί Στόχοι του Σεμιναρίου:

1. Χάραξη στρατηγικής χρησιμοποιώντας τρία κανάλια: Internet Marketing, Social Media Marketing και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο.

2. Σχεδιασμός επιτυχημένης παρουσίας στα social media.

3. Υλοποίηση δημοσιεύσεων στα επτά social media: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, YouTube, Instagram και Pinterest.

4. Χρησιμοποίηση της διαφήμισης στα social media.

Με το σεμινάριο αυτό θα είστε έτοιμοι να κάνετε τη διαφορά και να φέρετε αποτελέσματα στην πράξη!

Δείτε το Αναλυτικό Πρόγραμμα

Εισηγητές:

1. Ιωάννης Ευάγγελος Χαραμής - Διευθύνων Σύμβουλος, ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Οικονομικά στην Ελλάδα στις ΗΠΑ και στο Βέλγιο.

2. Αντώνης Σακάλογλου - Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ. Σπούδασε στη Μαθηματική σχολή Ιωαννίνων και κατέχει μεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο στην Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από το Stevens Institute of Technology, ΗΠΑ. Μετά από 15ετή θητεία στον τεχνολογικό και ακαδημαϊκό κλάδο σε Ευρώπη και ΗΠΑ, διετέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής Marketing και Σύμβουλος στους κλάδους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και υγείας.

3. Στεφανοπούλου Βάσια - Social Media Specialist, ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ. Είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τη διαμόρφωση της επικοινωνιακής στρατηγικής αυτών, βάσει του πλάνου πωλήσεων. Απέκτησε τη διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση OMCA™ (Online Marketing Certified Associate) και έχει ολοκληρώσει επιτυχώς το Diploma in Digital Marketing στην e-Academy, Εξέλιξη - Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (MSc in ICT) στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχοντας λάβει υποτροφίες αριστείας.

Περιλαμβάνονται:
• CD Παρουσιάσεων
• Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
• Καφές, Χυμός, Cookies και Γεύμα

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ
ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΔΩ

Το Σεμινάριο Επιχορηγείται
από τον ΟΑΕΔ - ΛΑΕΚ 0,24%

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στον ΟΑΕΔ: Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Τ. 210 984 3274
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα διεξαχθεί στο IIEK AMERICAN
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018
10:00 έως 14:30
Ρεθύμνου 3, 106 82 Αθήνα
Αίθουσα 2.2

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.