OPEN COSMETICS

opencosmetics

Η OPEN COSMETICS είναι μια ελληνική εταιρεία παραγωγής, που ιδρύθηκε το 1985 από το χημικό Δημήτρη Σωφρονά και βρίσκεται στο Βιομηχανικό Πάρκο των Άνω Λιοσίων στην Αθήνα. Η εταιρεία παράγει ποικίλα προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος, του προσώπου και των μαλλιών.

Τα προϊόντα ελέγχονται σε όλα τα στάδια παραγωγής τους με αναλύσεις όλων των φυσικοχημικών παραμέτρων τους και σε συνεργασία με αναγνωρισμένα ινστιτούτα εσωτερικού και εξωτερικού, διεξάγονται έρευνες, δερματολογικοί και μικροβιολογικοί έλεγχοι, ώστε να εξασφαλίζεται η σταθερότητα, η ασφάλεια και οι ιδιότητές τους.

Η Open Cosmetics είναι πιστοποιημένη και εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και, επίσης, ακολουθεί τις νέες οδηγίες του GMP. Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία της σειράς καλλυντικών “Open” το 2009, η εταιρεία παρουσίασε το 2014 τη νέα της σειρά φυσικών καλλυντικών για φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα, τη “Messinian Spa”. Επιπλέον, είναι εξειδικευμένη στην παραγωγή private label προϊόντων υψηλής ποιότητας

Η εταιρεία στεγάζεται σε νεόκτιστο ιδιόκτητο κτίριο στη βιομηχανική ζώνη των Άνω Λιοσίων στην Αθήνα. Το εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με τα πιο καινούρια μηχανήματα και χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής καλλυντικών.

Open Cosmetics
5, 16η Οδός, ΒΙΟ.ΠΑ
13341 Άνω Λιόσια
Τ. 210 2829052
www.messinianspa.gr
www.open-cosmetics.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Κατεβάστε τώρα το Application!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.