Μαρία Γεωρ. Ντάβου Davos Cares for your Health

DAVOS

Η εταιρία Μαρία Γεωρ. Ντάβου – Davos Cares for your Health, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1991 με σκοπό την εισαγωγή και διάθεση, στην ελληνική αγορά προϊόντων φιλικών στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, από αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού.

Στοχεύοντας στην όσο δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή, αναζητά συνεχώς καινοτόμα προϊόντα.

Από το 2009 αντιπροσωπεύει, για την Ελλάδα και Κύπρο, τον Αυστραλιανό Οίκο Sun Emporium, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1993 και θεωρείται ειδικός στη κατασκευή υψηλής ποιότητας αντηλιακών ρούχων προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) - για παιδιά και ενήλικες - με τον υψηλότερο δείκτη αντηλιακής προστασίας (50+), πιστοποιημένα από τον ARPANSA.

Από τα τέλη του 2011 αντιπροσωπεύει, για την Ελλάδα και Κύπρο, τον Αυστραλιανό Οίκο GAIA Skin Naturals, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 2002, στην παραγωγή αγνών, φυσικών, οργανικών προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας για όλη την οικογένεια, (βρεφική, γυναικεία και ανδρική σειρά προϊόντων) πιστοποιημένα από τον ACO.

Τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται μόνο στα φαρμακεία.

Μαρία Γεωρ. Ντάβου
Davos – Cares for your Health
Δ. Διαμαντίδη 34
181 20 Κορυδαλλός
Τ.: 210 494 0695
Φ.: 210 494 0877
www.sunprotectionclothing.gr

 

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.