ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

 

Τα Lanes, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών από το 1981, αποτελούν την πλέον αξιόπιστη μάρκα συμπληρωμάτων διατροφής με προϊόντα άριστης ποιότητας και εξαιρετικής διατροφικής αξίας.

Προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων καλύπτοντας καθημερινές ανάγκες όπως: Ενέργεια & Τόνωση, Αδυνάτισμα, Πρόληψη & Αντιμετώπιση Κρυολογήματος, Υγεία Καρδιάς, Ενίσχυση Μνήμης, Ομορφιά, Αντιμετώπιση του Στρες & της Αϋπνίας και Αντιμετώπιση της Δυσκοιλιότητας, κατέχοντας ηγετική θέση σε βασικές κατηγορίες όπως: Βιταμίνη C, Λεκιθίνη, Μαγιά Μπύρας, Φυτικά Ηρεμιστικά και Υπακτικά.

Παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα των διατροφικών συμπληρωμάτων και φυσικών θεραπευτικών και ακολουθώντας αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους ώστε να διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα, τα Lanes αναπτύσσουν συνεχώς νέα, πρωτοποριακά προϊόντα με καινοτόμα συστατικά και συνθέσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών κάνοντας πράξη την πίστη μας πως η καλή υγεία είναι δικαίωμα όλων.

Lanes κάθε μέρα καλά

www.laneshealth.gr
www.facebook.com/laneshealth

Η εταιρεία Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται και σε άλλες αγορές στην κατηγορία Health & Care όπως: στην αγορά των τεστ εγκυμοσύνης με τη διανομή της μάρκας ClearBlue, No1 στα τεστ εγκυμοσύνης & ωορρηξίας παγκοσμίως, την σειρά αντηλιακής προστασίας Solène, βασισμένη στο καινοτόμο φυτικό σύμπλεγμα C4-carrotenoids complex, και το νέο προϊόν Bio-oil με μοναδική σύνθεση για τη βελτίωση ουλών και ραγάδων που έχει κερδίσει εκατομμύρια καταναλωτές σε 78 χώρες.

ΓΡ.ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ- ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
ΟΙΚΙΑΚΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 26
ΤΚ 15125, ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 2106173000
www.sarantisgroup.com

 

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.