ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIONAL ΑΕΒΕ

2 LOGO GI90 YEARS 300X300

Εδώ και σχεδόν 90 χρόνια το όνομα Γερολυμάτος είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον χώρο της υγείας και της ομορφιάς.

Η Gerolymatos International εξάγει τα δικά της προϊόντα σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως μέσω των αντιπροσώπων της αλλά και μέσω των θυγατρικών της εταιρειών σε Γαλλία, Ιταλία & Τουρκία.

Στην Ελλάδα- εκτός από το χώρο του φαρμακείου- δραστηριοποιείται στον χώρο των Κτηνιατρικών προϊόντων αλλά και στο χώρο των Οπτικών καταστημάτων.

Παράλληλα, έχει παραγωγική δραστηριότητα στα εργοστάσια της, σε Μενίδι & Κρυονέρι και παρέχει υπηρεσίες Logistics σε τρίτους.

Στην αγορά του Φαρμακείου δραστηριοποιείται μέσω του κλάδου OTC όπου επισκέπτεται απευθείας 3.000 Φαρμακεία, Φαρμακαποθήκες & Συνεταιρισμούς ενώ ενημερώνει για τα προϊόντα της Παιδιάτρους, ΩΡΛ και επιλεγμένους Φυσικοθεραπευτές.

Τα βασικά προϊόντα προώθησης- διανομής της εταιρείας στην αγορά του φαρμακείου είναι τα εξής: Sinomarin, Sinomarin Cold & Flu Relief, Βiofreeze, HiPP, Tamarine, Foltene Pharma, iWhite, Elimax, Remescar, Storm, Rogard, Fendona καθώς και τα προϊόντα Systane, Vitalux, ΑΟSEPT & OPTI-FREE της εταιρείας Alcon.

ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIONAL ΑΕΒΕ
Ασκληπιού 13
145 68 Κρυονέρι Αττικής
T.: 210 3500 800
F.: 210 8161 850
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.gerolymatos-otc.com
www.gerolymatos-int.com

Κατεβάστε τώρα το Application!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.