fbpx
  • mazi.jpg
  • Slider-.jpg
  • Slider-E-Learning.jpg
  • Slider-Es.jpg
  • Slider-Magazine.jpg
  • Slider_NOB.jpg

JMN PHARMACEUTICAL

jmnpharmaceutical

JOIN MOLECULAR NUTRITIONS

Η JMN Parmaceutical είναι μια εμπορική εταιρεία στο χώρο της υγείας η οποία δραστηριοποιείται στην εμπορική προώθηση και διανομή φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Το 2005 ιδρύθηκε στα Ιωάννινα το πρώτο κατάστημα της εταιρίας, το οποίο απευθύνεται σε πελάτες λιανικής πώλησης.

Η ραγδαία εξέλιξη της εταιρίας είχε ως αποτέλεσμα την επέκτασή της στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων (ΒΙ.ΠΕ.) όπου στεγάζονται σήμερα οι ιδιόκτητες αποθήκες της 1.200 τετραγωνικών μέτρων.

Το 2008 προστέθηκε στην Αθήνα το τμήμα πωλήσεων και marketing το οποίο είναι υπεύθυνο για την προώθηση των προϊόντων σε επίπεδο λιανικής και χονδρικής, τόσο στον Ελλαδικό χώρο όσο και σε χώρες του εξωτερικού.

Σήμερα η JMN Pharmaceutical δραστηριοποιείται στην Ελλάδα την Κύπρο και τα Βαλκάνια με ανθρώπινο δυναμικό που ξεπερνά τα 20 άτομα.

Οι δραστηριότητες της JMN στην Ελλάδα περιλαμβάνουν την εισαγωγή, εξαγωγή, διακίνηση και εμπορία φαρμακευτικών σκευασμάτων, βιολογικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής.

Η εταιρία σήμερα κατέχει τα δικαιώματα αποκλειστικής εμπορίας και διακίνησης των προϊόντων της NΟW?Foods, την μεγαλύτερη εταιρία παγκοσμίως σε πωλήσεις συμπληρωμάτων διατροφής.

Η NΟW?Foods είναι μια αμερικάνικη εταιρία η οποία έχει αποδείξει έμπρακτα ότι δεσμεύεται και υποστηρίζει την παρασκευή ποιοτικών φυσικών προϊόντων (συμπληρώματα διατροφής, φυσικές τροφές, αθλητικά συμπληρώματα, αποστάγματα βοτάνων, αιθέρια έλαια, φυσικά γλυκαντικά, καλλυντικά κ.α.), ενώ παράλληλα είναι αυστηρά αφοσιωμένη σε ότι αφορά την κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη.

Ιδρύθηκε το 1968 από τον Elwood Richard. Τα τελευταια 10 χρόνια έχει κερδίσει πάνω απο 200 vity awards, έχει βραβευτεί 3 φορές ως καλύτερη παρασκευάστρια εταιρεία στον κόσμο και το 2013 ανακηρύχθηκε ως η εταιρεία με τις περισσότερες πωλήσεις στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφης παγκοσμίως (Defined by SPINS).

Η NΟW?Foods εδρεύει στο Chicago και έχει και δικό της πανεπιστήμιο, το NΟW? University.

Η JMN κατέχει τα δικαιώματα της NΟW?Foods στην Ελλάδα και στην Κύπρο από το 2006, και πρόσφατα απέκτησε τα δικαιώματα στην Κροατία.

Τελευταίο απόκτημα της JMN αποτελούν τα κολλαγόνα COLLACEN? NUTRINOVELLE της σκανδιναβικής εταιρίας δερμοκαλλυντικών SCN (Scandinavian Clinical Nutrition) και Rejuvicare της αμερικάνικης εταιρίας Windmill Health Products.

Τέλος, η JMN συνεχίζοντας τη δημιουργική της πορεία, προχώρησε στην παραγωγή ενός γενόσημου φαρμάκου στο χώρο των ωμέγα-3 με την ονομασία SUPER Ω.

Η JMN από τη πρώτη στιγμή της ίδρυσής της παραμένει προσηλωμένη σε όλες τις αξίες που έθεσε στην πετυχημένη έως τώρα πορεία της.

Οι υπηρεσίες που παρέχει, περιλαμβάνουν τη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας των προϊόντων, και την αποτελεσματικότητα τους σ’ αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Σκοπός και στόχος της JMN είναι η πρωτοπορία και η σύναψη συμφωνιών συνεργασίας με νέες και υψηλού επιστημονικού κύρους εταιρίες καθώς και η συνεχής ανανέωση με σύγχρονα καινοτόμα προϊόντα.

JMN Pharmaceutical
Γραφεία: Λ. Συγγρού 223, 171 21 Ν. Σμύρνη
Τ. 210 802 7880
F. 210 8027 887
Kεντρικές αποθήκες: BI.ΠΕ. Ιωαννίνων
12 Οικ. Τετράγωνο (Κτίριο Α)
Τ. 26510 31 077
F. 26510 31 655
www.jmn.gr 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Official Distributor of NOW? Foods


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων