fbpx
  • mazi.jpg
  • Slider-.jpg
  • Slider-E-Learning.jpg
  • Slider-Es.jpg
  • Slider-Magazine.jpg
  • Slider_NOB.jpg

Πειραϊκός Φαρμακευτικός Συνεταιρισμός

Πειραϊκός Φαρμακευτικός Συνεταιρισμός

 

ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ

Οργανισμός ολοκληρωμένης υποστήριξης και ανάπτυξης φαρμακείων

Ο Όμιλος ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ είναι μια από τις 3 μεγαλύτερες χονδρεμπορικές συνεταιριστικές φαρμακευτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, ενώ περιλαμβάνεται στη λίστα με τις 50 μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις όλων των κλάδων.

Μέσα από μια αδιάλειπτη παρουσία και δραστηριότητα, 4 δεκαετιών ο Συνεταιρισμός διανέμει όλο το εύρος των προϊόντων που διακινούνται στα φαρμακεία, έχοντας ένα πορτοφόλιο 24.000 ειδών.

Ταυτόχρονα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να συμβάλει τα μέγιστα στις προσδοκίες των μελών-φαρμακοποιών, ισχυροποιώντας το φαρμακείο και υποστηρίζοντάς το να μετασχηματίσει το μοντέλο λειτουργίας του, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες και απαιτήσεις για την υγεία των πολιτών των επόμενων ετών.

Από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, η Διοίκησή του τολμά, πρωτοπορεί και επενδύει, αναπτύσσοντας έτσι την επιχείρηση.

Τη διετία 2017-2018 επενδύθηκαν σε κτίρια και εξοπλισμό περί τα 4 εκ. €. Σήμερα, ο Όμιλος απαρτίζεται από τη μητρική εταιρεία, το Συνεταιρισμό, από 3 θυγατρικές ανώνυμες εταιρείες – φαρμακαποθήκες, τη ΣΥ.ΦΑ.ΠΕΛ στην Αργολίδα, τη ΣΥ.ΦΑ.ΚΟ στην Κορινθία, τη ΣΥ.ΦΑ ΣΑΜΟΥ στη Σάμο και από μία θυγατρική εταιρεία παροχής συμβουλευτικών και οργανωτικών υπηρεσιών προς φαρμακεία.

Διαθέτει δύο σύγχρονα ιδιόκτητα κτίρια στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη, καθώς και 3 νοικιασμένα, στην περιφέρεια, συνολικού εμβαδού περίπου 6.500τμ. , ενώ τις παραδόσεις του εξυπηρετεί ο ιδιόκτητος στόλος του από 35 φορτηγά αυτοκίνητα, που είναι εναρμονισμένα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες GDP.

Έχει σύγχρονο ERP που υποστηρίζει το σύνολο των δραστηριοτήτων του, ενώ τις διαδικασίες logistics διαχειρίζεται σύστημα WMS.

Πρόσφατα εκσυγχρόνισε και επέκτεινε το ρομποτικό του σύστημα αυτοματοποιημένης διαλογής, που εκτελεί καθημερινά το 75% της παραγωγής του.

Από το 2016 επεκτείνοντας τον DIGITAL βραχίονα, θέτει στη διάθεση των φαρμακείων ηλεκτρονική πλατφόρμα Β2Β, δίνοντας σύγχρονα εργαλεία στον φαρμακοποιό με προηγμένη πληροφόρηση και διαχείριση των αγορών, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές της αγοράς και αποτελώντας υπόδειγμα για τον ανταγωνισμό.

Τέλος, μπήκε στην αγορά του προχονδρεμπορίου φαρμάκων, παρέχοντας υπηρεσίες logistics (3PL), διανέμοντας προϊόντα στις άλλες φαρμακαποθήκες για λογαριασμό φαρμακευτικών εταιρειών.

Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ σήμερα αποτελεί τον βασικό προμηθευτή και κυρίως τον στρατηγικό συνεργάτη 850 φαρμακείων σε πολλές περιοχές της κεντρικής και νοτίου Ελλάδος, από τα οποία τα 540 είναι μέτοχοι.

Έχοντας 190 άρτια εκπαιδευμένα, καταξιωμένα στελέχη και εργαζόμενους, με όρεξη για δημιουργία και πίστη στον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ, ο Συνεταιρισμός διακινεί μέσω του αποκεντρωμένου δικτύου logistics σε καθημερινή βάση 120.000 συσκευασίες προϊόντων, με πάνω από 50.000 γραμμές τιμολογίου.

Αξιοποιώντας τα παραπάνω αναπτύσσει την επικοινωνία του με τα φαρμακεία και την αγορά, ενώ διευρύνει συνεχώς το μερίδιό του στην αγορά και ταυτόχρονα επεκτείνει γεωγραφικά το δίκτυο πωλήσεων του. 

Σήμερα ο Συνεταιρισμός παρέχει στα φαρμακεία: εκπαίδευση σε επιστημονικά και επαγγελματικά θέματα για τους φαρμακοποιούς αλλά και για τους βοηθούς των φαρμακοποιών, υπηρεσίες μηχανογραφικής και τεχνολογικής υποστήριξης του φαρμακείου, παροχή software καθώς και μηχανογραφικού εξοπλισμού, τo σύστημα PEIFASYN-TV και PEIFASYN-ADVICE για την εμπορική ανάπτυξη του φαρμακείου, παροχή εξειδικευμένου προσωπικού για την ανάπτυξη των καταναλωτικών προϊόντων και οργάνωσης events στο φαρμακείο, συμβουλές οικονομικής διαχείρισης φαρμακείου κ.α.

Επίσης στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης της ποιότητας των ψηφιακών υπηρεσιών του, τον Σεπτέμβριο 2019 έκανε διαθέσιμη την εφαρμογή Peifasyn b2b mobile, στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση του τρίπτυχου Πληροφορία – Κερδοφορία – Χρόνος των φαρμακείων που εξυπηρετεί.

Έχοντας περιβαλλοντική συνείδηση καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος από τη λειτουργία της επιχείρησης, μειώνοντας στο ελάχιστο την χρήση των πλαστικών στις διανομές, χρησιμοποιώντας κιβώτια πολλαπλών χρήσεων.

Ο Όμιλος ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ θεωρεί την εταιρική κοινωνική ευθύνη ως σημαντικό και αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας του και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες κοινωνικών παροχών για την υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Επίσης έχει θεσμοθετήσει από το 2017 πανελλαδικό Συνέδριο, καλώντας ομιλητές διεθνούς εμβέλειας, προκειμένου να παρουσιάσουν όλες αυτές τις ανατροπές που δημιουργεί η 4η βιομηχανική- ψηφιακή επανάσταση στον χώρο της υγείας και της φαρμακευτικής αγοράς.

Με δεδομένη την είσοδο διεθνών κολοσσών στον ελληνικό χώρο και όλες τις επικείμενες αλλαγές διεθνώς στον χώρο του φαρμακείου, ο Συνεταιρισμός προσπαθεί να προετοιμάσει αλλά και να ενδυναμώσει το φαρμακείο έναντι των απειλών από τα εναλλακτικά κανάλια και τους μεγάλους πανευρωπαϊκούς φαρμακευτικούς ομίλους.

ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. Π.Ε
Αγ. Ι. Ρέντη 98
182 33 Αγ. Ι. Ρέντης 
Τ: 210 483 0291
F: 210 4813995
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.peifasyn.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων