ΟΡΘΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΒΕΕ

ΟΡΘΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΒΕΕ

Στήριξη ζωής ...

Στην ΟΡΘΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, μια σύγχρονη και πρωτοπόρα εταιρεία στον τομέα των ορθοπεδικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, βρισκόμαστε δίπλα στον επαγγελματία υγείας.

Ξεκινώντας την πορεία μας από το 1979, συνεχίζουμε δυναμικά να καινοτομούμε παράγοντας και εισάγοντας νέα προϊόντα ανταποκρινόμενοι στις νέες τάσεις της εποχής και τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Η εταιρεία έχει υιοθετήσει πελατοκεντρική φιλοσοφία, δημιουργώντας συνεργασίες με τους επαγγελματίες υγείας.

Θέτοντας κάθε χρόνο υψηλούς στόχους, συνεχίζει και επενδύει στην ποιότητα και στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης.

Η εξέλιξη των νέων τάσεων στο χώρο του φαρμακείου ώθησε στην ανάπτυξη πρωτοποριακής προϊοντικής σειράς στο χώρου του ορθοπεδικού τομέα.

Παράλληλα, αναπτύχθηκε η αθλητική σειρά με εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής.

Τα brands της εταιρείας JOHN’S, EASY STEP Foot Care, Anderson Professional Sport Supplements, Tmax Kinesiology Tape και Medinext έχουν υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και αποτελούν την ανάδειξη του μέλλοντος.

Καθημερινά, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους, παρέχοντας άμεση πληροφόρηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. 

Στόχος μας είναι η παροχή λύσεων για τη βελτίωση της υγείας των καταναλωτών φαρμακείου.

Η ιστοσελίδα μας, www.orthodynamic.gr, περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα καθώς και τον ατομικό σας λογαριασμό όπου σας παρέχει εξειδικευμένες πληροφορίες.

ΟΡΘΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΒΕΕ
Ναυπλίου 45,
14 452 Μεταμόρφωση
Τ: 211 102 4100 
www.orthodynamic.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατεβάστε τώρα το Application!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.