fbpx

Τα 5+1 "Π" της Επιτυχίας των Συνεδρίων και Εκθέσεων της Χαραμή ΑΕ

Οι "δια ζώσης" εκδηλώσεις αποτελούν ένα δυναμικό και αποτελεσματικό μέσο για τη βελτίωση των σχέσεων με πελάτες, το χτίσιμο πιστότητας, την ενδυνάμωση της φήμης και προσδίδουν ιδιαίτερη και αναγκαία προβολή στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Στους περισσότερους από εσάς είναι γνωστά τα διεθνώς καθιερωμένα "4P" του marketing - Product, Price, Place, Promotion.

Οι "δια ζώσης" εκδηλώσεις αποτελούν ένα δυναμικό και αποτελεσματικό μέσο για τη βελτίωση των σχέσεων με πελάτες, το χτίσιμο πιστότητας, την ενδυνάμωση της φήμης και προσδίδουν ιδιαίτερη και αναγκαία προβολή στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Αντίστοιχα εδώ, τοποθετούμε τους 5+1 "Π"αράγοντες για επιτυχημένο προγραμματισμό και εκτέλεση συνεδρίων και εκθέσεων.

Επάνω σε αυτούς τους 5+1 "Π"αράγοντες, η Χαραμή ΑΕ, αποδεδειγμένα, έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια τις εκδηλώσεις της.

Ας δούμε αυτούς τους 5+1 "Π"αράγοντες έναν προς έναν:

1. Περιεχόμενο

Πριν από μερικά χρόνια αναλάβαμε τη δύσκολη αποστολή να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας του Έλληνα επαγγελματία υγείας.

Οι εκδηλώσεις μας επικεντρώνονται σε θέματα που επιμορφώνουν και εκπαιδεύουν τον επαγγελματία υγείας ως επιχειρηματία ενώ παράλληλα αναδεικνύουν τον συμβουλευτικό του ρόλο και την επιστημοσύνη του για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του προς τον ασθενή-πελάτη και το κοινωνικό σύνολο.

Συμμετέχουν, ως ομιλητές διακεκριμένοι επιστήμονες του ακαδημαϊκού χώρου, στελέχη του διεθνούς και τοπικού επιχειρηματικού κόσμου καθώς και αναφνωρισμένοι επιχειρηματίες-επαγγελματίες υγείας.

2. Προβολή

Οι εκδηλώσεις προβάλλονται συστηματικά σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες υγείας στην Ελλάδα και στην Κύπρο, που μας ακολουθούν από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα καθώς και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, προβάλλονται μέσω συνεχών δελτίων τύπου από κλαδικά και μαζικά μέσα ενημέρωσης, καταχωρήσεις και ανακοινώσεις στον κλαδικό τύπο και από χορηγούς επικοινωνίας.

Παράλληλα, οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, με μία πληθώρα ενεργειών επικοινωνίας από τα μέσα της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ και των συνεργατών της που παρέχονται ως δωρεάν προνόμια με την συμμετοχή τους.

3. Ποιότητα

Ο λεπτομερής προγραμματισμός των εκδηλώσεων από την επομένη κιόλας ημέρα ολοκλήρωσης της προηγούμενης και η εμπειρία της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ στην οργάνωση αποδεδειγμένα επιτυχημένων εκδηλώσεων, σε συνδυασμό με την επιλογή συνεδριακών και εκθεσιακών κέντρων υψηλών προδιαγραφών, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση της κάθε εκδήλωσης.

4. Προσβασιμότητα

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε τοποθεσίες που διευκολύνουν την προσέλευση των συνέδρων, καθώς παρέχουν:

- Εύκολη προσβασιμότητα από όλα τα μέρη της Ελλάδος και με όλα τα μέσα,

- Διαμονή και διατροφή εντός του χώρου ή σε κοντινές επιλογές,

- Δωρεάν άνετο πάρκινγκ,

- Πρόσβαση για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) σε όλους τους χώρους και

- Δωρεάν είσοδο για όλους!

5. Προσαρμοστικότητα

Τολμάμε και αλλάζουμε συνεχώς, προσαρμοζόμενοι στα δεδομένα της αγοράς και παρουσιάζουμε πάντα νέες και καινοτόμες δράσεις.

Παρακολουθούμε τις διεθνείς και τοπικές εξελίξεις, ακούμε ενεργά τους επαγγελματίες υγείας και εσάς τους συνεργάτες μας, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς για να μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο.

Αποτέλεσμα; Το +1 "Π", Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Για όλους τους ανωτέρω λόγους, οι εκδηλώσεις μας προσελκύουν χιλιάδες δυναμικούς επαγγελματίες υγείας, προσωπικό του φαρμακείου και του ιατρείου, στελέχη εταιριών και προμηθευτές του χώρου της υγείας καθώς και φοιτητές φαρμακευτικών και ιατρικών σχολών, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο που, όπως και εσείς, αναζητούν καινοτόμες λύσεις και επενδύουν ενεργά στην επιχειρηματικότητα και στο μέλλον τους.

Ευχαριστούμε που στηρίζετε την εκπαίδευση του επαγγελματία υγείας και τις προσπάθειές μας να "ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη".

Αξίζει να είστε όλοι εδω

www.PharmaManage.gr

 

e-learning-pharmamanage.gr

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων