fbpx

7η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ - Αθήνα, 5 & 6/03/2016

21x28 site greek

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ SPOT A!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ SPOT B!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

H μεγαλύτερη σε 9.000 m2 και αρτιότερη εκπαιδευτική, επιστημονική 7η Διημερίδα + Έκθεση - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ σκοπό έχει την επιμόρφωση των Ιατρών και των Φαρμακοποιών σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Επικοινωνίας Υγείας.

Η Συμμετοχή ΟΛΩΝ Είναι Δωρεάν!

Απευθύνεται σε όλους τους Ιατρούς, Φαρμακοποιούς, τους βοηθούς και συνεργάτες τους, σε στελέχη πωλήσεων και marketing εταιρειών και σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του Ιατρείου και του Φαρμακείου.

Επίσης, θα παρέχει την άμεση ευκαιρία στη Βιομηχανία, στο Εμπόριο, στη Διανομή και στους Παρόχους Υπηρεσιών να ενημερώσουν προσωπικά τους Ιατρούς και τους Φαρμακοποιούς με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Την 1η εκδήλωση παρακολούθησαν 1.257, τη 2η 2.035, την 3η 2.375, την 4η πάνω από 3.000, την 5η πάνω απο 4.800την 6η 5.974 και στην 7η περιμένουμε περισσότερους από 7.000 Ιατρούς και Φαρμακοποιούς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

statistics

Η 7η Διημερίδα + Έκθεση με 68 Ομιλητές, 27 Ομιλίες, 9 Στρογγυλά Τραπέζια και 4 Εργαστήρια θα επικεντρωθεί σε θέματα Management, Διαχείρισης, Marketing, Merchandising, Επικοινωνίας Υγείας, Πιστότητας Πελάτη και Νέων Τεχνολογιών, θέματα που ενδιαφέρουν τόσο τους Ιατρούς όσο και τους Φαρμακοποιούς.

Η Συμμετοχή Όλων Είναι Δωρεάν
με Δωρεάν Snacks, Parking, Garderobe, Χώρο για Παιδιά, Χώρο για Κατοικίδια
Έντυπο Διημερίδας, Τσάντα και
Μπλοκ Σημειώσεων
Παρέχεται
Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Και μην ξεχνάτε... Αυτό που οι άλλοι αποκαλούν "κρίση" εμείς το βλέπουμε σαν μία πραγματική ευκαιρία για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

asas3

asas2

Κατά τη Διάρκεια της Διημερίδας
Συλλέγουμε Ιατροφαρμακευτικό Υλικό
για Συνανθρώπους μας που
το Χρειάζονται στο Περίπτερο των:

φαρμακοποιοί του κόσμου

Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας
στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο
για παιδιά 1 - 8 ετών με πρωτότυπες
δραστηριότητες καθ' όλη τη διάρκεια
της Διημερίδας!

logo babyzone high  teliko playgroup b page1 image11

Φέρτε τα Kατοικίδιά σας!
Ειδικοί Χώροι για Κατοικίδια

nutramedica

Θα Πραγματοποιηθεί στο:

metropolitan logoGr

position
Τον μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο χώρο εκθέσεων και συνεδρίων της Ελλάδας, που βρίσκεται δίπλα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ".

2' από το Metro και τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο του Αεροδρομίου, 30' από το κέντρο της Αθήνας, 10' από την Εθνική Οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης, 20' από την Αθήνας-Τρίπολης-Πάτρας και 40΄ από τα Λιμάνια.

Υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ και επίσης από τον Σταθμό του Metro Κορωπί και τον Σταθμό του Metro & του Προαστιακού του Αεροδρομίου υπάρχουν δωρεάν Λεωφορεία προς τον Εκθεσιακό χώρο.

Δείτε τις Αναλυτικές Λεπτομέρειες για την Πρόσβασή σας ΕΔΩ

Ευχαριστούμε για την Υποστήριξη και τη Συνεργασία των πιο κάτω Εταιρειών, που Δραστηριοποιούνται στο Χώρο της Υγείας και Ενεργά Συμμετέχουν  στην Επιμόρφωση των Φαρμακοποιών και των Ιατρών:

99 Logos GREEKΜε την Αιγίδα των:


eede     logo hss

EEOF  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών   

  ΠΕΦ          ΠΙΣ    

LogoΧορηγοί Επικοινωνίας:


new logo g2w     ALL ABOUT HEALTH LOGO

healthday logo cut small  Ιατρικές εξελίξεις logo 

 iatrikos tupos logo    
250X250


Logo Radio Taxi Ikaros    
life2day new n 


manager     logo mednutritiongr flat

logo sofokleousin JPG   ygeia360 logo

logo yo


Στηρίζουμε τους:


γιατροί του κόσμου i foni tou paidiou   
 φαρμακοποιοί του κόσμου


Διοργάνωση:


LOGO XAPAMH GR

ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων