3ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Ομοιοπαθητική - Αθήνα, 31 Μαΐου 2017

Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα της Ομοιοπαθητικής

Με αφορμή τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου και την ετήσια συνάντηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ομοιοπαθητικής (ECCH) που πραγματοποιείται φέτος στην Ελλάδα, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, ο Σύλλογος Ομοιοπαθητικών Ελλάδος (ΣΟΕ) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κεντρικό Συμβούλιο Ομοιοπαθητικών (ECCH) διοργανώνουν το 3ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Ομοιοπαθητική στην Αθήνα, στις αίθουσες της «Στοάς του Βιβλίου» (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο).

3ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Ομοιοπαθητική - Αθήνα, 31 Μαΐου 2017

Στο συνέδριο, θα συμμετέχουν καταξιωμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο, όπως οι: Γεράσιμος Στουραΐτης, Michael Smith, Stephen Gordon, Misha Norland, Anette Heggemsnes, Philippa Fibert, Mani Norland κ.α.

Το συνέδριο θα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα για επαγγελματίες ομοιοπαθητικούς καθώς και για σπουδαστές ομοιοπαθητικής ή φοιτητές άλλων επαγγελμάτων υγείας στο πρώτο μέρος του, ενώ το απόγευμα θα κλείσει τις εργασίες του με στρογγυλό τραπέζι ενημερωτικού χαρακτήρα για το κοινό.

Εκτός από συναδέλφους Έλληνες ομοιοπαθητικούς και άλλους επαγγελματίες υγείας, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι συλλόγων μελών του Ευρωπαϊκού Κεντρικού Συμβουλίου Ομοιοπαθητικών (ECCH), του Διεθνούς Συμβουλίου Ομοιοπαθητικής (ICH) καθώς και άλλων φορέων όπως το Βρετανικό PSA (Professional Standards Authority) κ.α.

Στο συνέδριο συμμετέχει με εκπροσώπους της η Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικών Φαρμακοποιών.


Χορηγοί Επικοινωνίας:

PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 MEDICAL management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγεία και Ομορφιά - Εμπιστεύομαι τον Φαρμακοποιό μου

Για την εγγραφή σας, θα πρέπει να αποστείλετε e-mail με το τηλέφωνο, όνομα και την ιδιότητά σας, αναφέροντας ότι είναι για τη συμμετοχή σας στο συνέδριο στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σύλλογος Ομοιοπαθητικών Ελλάδος
Πανεπιστημίου 56 (Μέγαρο Ερμής)
106 77 Αθήνα
Τ. 210 881 5659

Ποιοί Είμαστε 

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.