fbpx

Ενημέρωση από τη Roche Diagnostics Hellas, Roche Diabetes στο Πλαίσιο της Έκτακτης Ανάγκης Διεθνούς Εμβέλειας για τη Δημόσια Υγεία που Κήρυξε ο ΠΟΥ

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Υπό το φως των ταχύτατα μεταβαλλόμενων συνθηκών λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, στη Roche Diagnostics Hellas έχουμε λάβει προληπτικά μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, των οικογενειών τους και τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης παροχής διαγνωστικών λύσεων στο ελληνικό Σύστημα Υγειονομικής Περίθαλψης.

Στη Roche Diagnostics Hellas έχουμε λάβει προληπτικά μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, των οικογενειών τους και τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης παροχής διαγνωστικών λύσεων στο ελληνικό Σύστημα Υγειονομικής Περίθαλψης.

Πιο συγκεκριμένα, ζητήθηκε από το σύνολο των εργαζομένων μας να εφαρμόσουν το σύστημα της εργασίας από απόσταση.

Με στόχο τη διασφάλιση της άμεσης και συνεχούς επικοινωνίας με τους συνεργάτες μας κατά το χρονικό αυτό διάστημα, η εταιρεία έχει μεριμνήσει για τη χρήση τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού που επιτρέπει την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου υποδοχής κλήσεων πελατών και της υπηρεσίας άμεσης υποστήριξης σε οποιοδήποτε επιστημονικό ή τεχνικό θέμα.

Παράλληλα, οι παραγγελιοληψίες και οι παραδόσεις των προϊόντων μας εκτελούνται κανονικά ενώ οι επισκέψεις ειδικευμένων συνεργατών με σκοπό την επί τόπου παροχή υποστήριξης πραγματοποιούνται μόνο για κρίσιμα περιστατικά και μετά από συγκεκριμένη απαίτηση συνεργάτη μας.

Επιπροσθέτως, συστήθηκε Ομάδα Εργασίας υπεύθυνη για τη συλλογή πληροφοριών και τον συντονισμό ενεργειών και δράσεων επικοινωνίας σχετικά με τη νόσο COVID-19.

Όλα τα εγχώρια και διεθνή επαγγελματικά ταξίδια ακυρώθηκαν.

Επιπροσθέτως, συστήθηκε Ομάδα Εργασίας υπεύθυνη για τη συλλογή πληροφοριών και τον συντονισμό ενεργειών και δράσεων επικοινωνίας σχετικά με τη νόσο COVID-19.

Με τα συγκεκριμένα μέτρα, καταφέραμε να διασφαλίσουμε την υγεία των εργαζομένων μας, την αδιάλειπτη λειτουργία και την επιχειρησιακή μας συνέχεια έτσι ώστε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε όλους εσάς, τους συνεργάτες μας.

Όπως πάντα, εστιάζουμε στη διασφάλιση της λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας μας, όσον αφορά τις κατηγορίες προϊόντων του Διαβήτη (Roche Diabetes) Συστήματα μέτρησης γλυκόζης αίματος Accu-Chek® Guide, Accu-Chek® Instant, Accu-Chek® Aviva, Συσκευές τρυπήματος Accu-Chek® Softclix, Accu-Chek® FastClix, Βελόνες πένας ινσουλίνης Accu-Chek® Accu-Fine, Συστήματα χορήγησης ινσουλίνης Accu-Chek® Combo, Σετ έγχυσης Accu-Chek® FlexLink, Accu-Chek® TenderLink.

Υπάρχει κανονική ροή στην παραλαβή προϊόντων στους κόμβους διανομής μας από όλες τις μονάδες παραγωγής.

Επίσης, έχουμε εκ των προτέρων αυξήσει τα επίπεδα των αποθεμάτων ασφαλείας ώστε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Σε περίπτωση δε προβλήματος εφοδιασμού λόγω συνθηκών ανωτέρας βίας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, εξαντλώντας όλα τα πρόσφορα μέσα για την έγκαιρη και ασφαλή διάθεση των προϊόντων μας.

Σχετικά με την παγκόσμια προμήθεια προϊόντων για την εξέταση COVID-19, η Roche συνεχίζει να προμηθεύει αντιδραστήρια και κλιμακώνει ενεργά τις δραστηριότητές της ώστε να αντιμετωπίσει τη σημαντική αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης.

Λαμβάνουμε κάθε μέτρο ώστε να μειώσουμε τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει σε εσάς.

Λαμβάνουμε κάθε μέτρο ώστε να μειώσουμε τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει σε εσάς.

Επιπροσθέτως, το παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής και εφοδιασμού μας διαθέτει αποδοτικά σχέδια για την αντιμετώπιση δυνητικών κρίσεων στον τομέα της υγείας.

Ως εταιρεία, ακολουθούμε τις οδηγίες του ΠΟΥ σχετικά με τις διεθνείς μεταφορές.

Όπως αναφέρεται, αυτή τη στιγμή δεν αποδεικνύεται ότι ο ιός SARS-CoV-2 μεταδίδεται από τα προϊόντα που εισάγονται από τις πληγείσες περιοχές.

Βρισκόμαστε ενώπιον μιας πολύ δυναμικής κατάστασης και συμμεριζόμαστε την ανησυχία σας σε μία περίοδο γεμάτη προκλήσεις.

Εργαζόμαστε πυρετωδώς για να διασφαλίσουμε την αδιάλειπτη τροφοδοσία της εφοδιαστικής αλυσίδας για την απρόσκοπτη καθημερινή λειτουργία των φαρμακείων σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλετε σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική περίσταση.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να θέσετε συγκεκριμένες ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο συνεργάτη πωλήσεων που σας επισκέπτεται ή στο τηλεφωνικό κέντρο του τμήματος 210 270 3700.

Με εκτίμηση,

Roche Diagnostics Hellas
Roche Diabetes
www.accu-chek.gr

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων