fbpx

Νέα Στρατηγική Συνεργασία της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ και των Σχολών IST College και ΣΒΙΕ

Η 9η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ + ΕΚΘΕΣΗ «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας» που πραγματοποιείται στις 20 & 21 Ιανουαρίου 2018, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, αποτελεί ορόσημο για την έναρξη της πολύπλευρης συνεργασίας ανάμεσα στη διοργανώτρια εταιρεία επικοινωνίας και εκπαίδευσης ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα ΣΒΙΕ και IST.

Νέα Στρατηγική Συνεργασία της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ και των Σχολών IST College και ΣΒΙΕ

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ΣΒΙΕ και IST COLLEGE, με από κοινού εμπειρία 65 και πλέον ετών στην εκπαίδευση και τη Δια Βίου μάθηση, ανακοινώνουν την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με στόχο, μεταξύ άλλων, την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών κατάρτισης και διαρκούς επιμόρφωσης Επαγγελματιών του ευρύτερου χώρου της Υγείας.

Με το κύρος, την αξιοπιστία και την μακρόχρονη εμπειρία των δυο εταιρειών, απώτερος σκοπός είναι ο σχεδιασμός και η παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, υψηλών προδιαγραφών και εξειδίκευσης, με πολλαπλά προνόμια και καινοτόμα χαρακτηριστικά, που θα προσφέρουν στους Επαγγελματίες Υγείας, όχι μόνο συνδυασμό της θεωρητική κατάρτισης με την πρακτική εφαρμογή αλλά, επιπλέον, ευελιξία, και επικαιροποιημένη γνώση.

Στόχος του κοινού αυτού βήματος είναι η δημιουργία ενός εξειδικευμένου εκπαιδευτικού μοντέλου που παρακολουθεί και καταγράφει τις σύγχρονες τάσεις αλλά και τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες στον χώρο της Υγείας, και ανταποκρίνεται στις προκλήσεις για τη συνεχή επιμόρφωση όλων των Επαγγελματιών Υγείας.

Απώτερο σκοπό του εγχειρήματος αποτελεί η εκπλήρωση των προσδοκιών επαγγελματικής σταδιοδρομίας των εκπαιδευόμενων, μέσα από αναγνωρισμένες και εξειδικευμένες εκπαιδευτικές λύσεις.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, επαγγελματίες του χώρου της υγείας, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο των IST και ΣΒΙΕ και να ενημερωθούν για τις κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες με την ΧΑΡΑΜΗ Α.Ε.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΟΦΙΛ ΧΑΡΑΜΗ

Η Χαραμή ΑΕ εξειδικεύεται σε εκδόσεις και υπηρεσίες επικοινωνίας και εκπαίδευσης αποκλειστικά στον χώρο της υγείας. Είναι μία δυναμική επιχείρηση που συνεχώς αναπτύσσεται μέσω επενδύσεων και νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Παρέχει μοναδική αξία στην αγορά καλύπτοντας όλα τα τα κοινά στον χώρο της υγείας, με δημιουργία αυθεντικού εκπαιδευτικού και συμβουλευτικού περιεχομένου που επικοινωνεί από πολλαπλά κανάλια και μέσα που αποτελούν εκπαιδευτικά εργαλεία.

Απευθύνεται σε ΦαρμακοποιούςΙατρούς και εν γένει επαγγελματίες υγείας με αντικείμενο επικοινωνίας την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητάς τους.

Επίσης, απευθύνεται σε καταναλωτές, ευαισθητοποιημένους σε θέματα υγείας, ευεξίας και ομορφιάς, και επικοινωνεί τη συμβουλή του Ιατρού, του Φαρμακοποιού και άλλων επαγγελματιών υγείας για όλη την οικογένεια.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΒΙΕ

Η ΣΒΙΕ, η πρώτη Σχολή στα Επαγγέλματα Υγείας στην Ελλάδα, εξασφαλίζει στους νέους τη σιγουριά της επαγγελματικής αποκατάστασης.

Η παράδοση και η εξειδίκευση της ΣΒΙΕ, οι έμπειροι και διακεκριμένοι εκπαιδευτές της, καθώς και η διαρκής συνεργασία της Σχολής με τους μεγαλύτερους Φορείς Υγείας της χώρας, αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχημένη πορεία των σπουδαστών της στον επαγγελματικό στίβο.

Δεν είναι τυχαίο ότι επιφανή εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και της Ευρώπης (Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών, Istituto Enrico Fermi της Perugia) έχουν συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με τη ΣΒΙΕ για την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε αντικείμενα αιχμής.

Περισσότεροι από 35.000 απόφοιτοι της ΣΒΙΕ στελεχώνουν τα κορυφαία ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία, μαιευτήρια, ιατρικά και βιολογικά εργαστήρια, κέντρα φυσικής αποκατάστασης, μονάδες διατροφής, φαρμακεία, ινστιτούτα αισθητικής, βρεφονηπιακούς σταθμούς κ.ά., αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη του επαγγελματικού κόσμου στην ποιότητα και στο κύρος της Σχολής.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΟΦΙΛ IST

Το IST είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας.

Σε συνεργασία με φημισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, προσφέρει μια σειρά προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, ευέλικτων Supported Distance Learning προγραμμάτων, καθώς και διετή προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εξειδίκευσης, σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα Δια Βίου Μάθησης σε τρεις ευρείς επιστημονικούς τομείς:

  • Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες
  • Επιστήμη Υπολογιστών - Πληροφορική
  • Ανθρωπιστικές Επιστήμες & Επιστήμες Υγείας

Όραμα του IST είναι η παροχή υψηλού επιπέδου σπουδών και υπηρεσιών καθώς και η σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, στην Ελλάδα και διεθνώς. 

Σήμερα, το IST διαθέτει ακαδημαϊκή δομή και οργάνωση εφάμιλλες με εκείνες των φημισμένων Πανεπιστημίων του εξωτερικού, διατηρώντας στενές σχέσεις και συνεργασία με επιχειρήσεις και οργανισμούς για καλύτερη εκπαίδευση και αποκατάσταση των φοιτητών του, ενώ στεγάζεται σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών, προσφέροντας μια συνολική, υψηλού επιπέδου μαθησιακή εμπειρία.

 

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.