Η WinMedica Στήριξε τη Χειμερινή Αποστολή της Ομάδας Αιγαίου

Η WinMedica, η ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική φαρμακευτική εταιρία, βρέθηκε για ακόμη μία φορά δίπλα στην Ομάδα Αιγαίου.

Αυτή τη φορά,στήριξε τη Χειμερινή Αποστολή της Ομάδας Αιγαίου στην Αλόννησο, πουπραγματοποιήθηκε από τις 13 έως και τις 15 Οκτωβρίου.

Η WinMedica στήριξε τη Χειμερινή Αποστολή της Ομάδας Αιγαίου

Η WinMedica παρέδωσε δωρεάν στους κατοίκους του νησιού μετρητές σακχάρου OnCall® Vivid με τα αντίστοιχα αναλώσιμα τους (σκαρφιστήρες και ταινίες μέτρησης) και Sofargen® Spray, το επουλωτικό σπρέι για την αντιμετώπιση δερματικών μικροτραυμάτων, ιδίως αμυχών, γδαρσιμάτων, κοψιμάτων, επιφανειακών τραυμάτων και γενικά λύσεων της συνέχειας του δέρματος.

Η Χειμερινή Αποστολή της Ομάδας Αιγαίου στην Αλόννησο, πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, με 70 εθελοντές.

Συγκεκριμένα, στους κατοίκους της Αλοννήσου δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφθούν 23 ειδικευμένους ιατρούς και να πραγματοποιήσουν, μεταξύ άλλων, αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις στο πλήρως στελεχωμένο μικροβιολογικό εργαστήριο της Ομάδας καθώς και δωρεάν εμβολιασμoύς κατά του πνευμονιόκοκκου.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.