fbpx

Το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιόρτασε τα 20 Έτη του

Την Τρίτη 7 Μαΐου σε μια επετειακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το EXECUTIVE MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών γιόρτασε τα 20 έτη ζωής του.

Οι απόφοιτοι μαζί με τους καθηγητές τους γιόρτασαν τις επιτυχίες, θυμήθηκαν τα παλιά και σχεδίασαν το μέλλον του.

Το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιόρτασε τα 20 Έτη του

Σε ένα ακροατήριο 400 αποφοίτων, καθηγητών του ΟΠΑ και στελεχών επιχειρήσεων, ο καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς παρουσίασε τα επιτεύγματα των 20 ετών και ο Διευθυντής του προγράμματος, καθηγητής Βασίλης Παπαδάκης παρουσίασε τους μελλοντικούς στόχους του Executive MBA.

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο καθηγητής του London Business School Ηλίας Παπαϊωάννου.

Η ομιλία του εστίασε στις ρίζες της βαθειάς και παρατεταμένης κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας και τις προϋποθέσεις της ανάκαμψης;

Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ρόλο του πολιτειακού/κοινωνικού κεφαλαίου, της Εμπιστοσύνης, των θεσμών και των συμπεριφορών και τον κρίσιμο ρόλο που μπορούν και πρέπει να διαδραματίσουν στην πολυπόθητη ανάπτυξη της χώρας μας.

Το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιόρτασε τα 20 Έτη του 2

To Executive MBA σχεδιάστηκε για να αναπτύσσει τους αυριανούς ηγέτες των επιχειρήσεων και οργανισμών.

Είναι το πρώτο Executive MBA που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και από το 2015 είναι πιστοποιημένο από το Διεθνή Οργανισμό Association of MBAs (ΑΜΒΑ).

Σύμφωνα με τη διεθνή κατάταξη Eduniversal, το 2018 το Πρόγραμμα κατέλαβε την 30η θέση στη Δυτική Ευρώπη στην κατηγορία του.

Μέχρι σήμερα έχουν αποφοιτήσει περισσότερα από 800 στελέχη τα οποία καταλαμβάνουν τα μεσαία και ανώτερα ιεραρχικά επίπεδα, επιχειρήσεων και οργανισμών στην πατρίδα μας και το εξωτερικό.

Χαρακτηριστικό του Executive MBA είναι ότι προσελκύει μεγάλο ποσοστό στελεχών που έχουν σημαντική εργασιακή εμπειρία.

Για παράδειγμα το 30% των φοιτητών του έχουν 10-15 χρόνια προϋπηρεσία και το 23% έχουν περισσότερα από 15 έτη προϋπηρεσία.

Εκτός από τις σύγχρονες γνώσεις, μεθόδους, τεχνικές και εργαλεία Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, το Executive MBA είναι προσανατολισμένο στην ανάπτυξη της κουλτούρας και των δεξιοτήτων που απαιτεί ο ηγετικός ρόλος των στελεχών.

Η ισορροπία μεταξύ θεωρητικού υπόβαθρου και επαγγελματικού προσανατολισμού, το ακαδημαϊκό επίπεδο, οι σύγχρονες μέθοδοι εκπαίδευσης, καθώς και η εκπαιδευτική και επαγγελματική εμπειρία των καθηγητών, διασφαλίζουν την ουσιαστική ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων των φοιτητών.

Το Πρόγραμμα καλύπτει τα ακόλουθα γνωστικά πεδία:

α) Στρατηγική Διοίκηση,

β) Ηγεσία,

γ) Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων,

δ) Χρηματοοικονομική Διοίκηση,

ε) Λογιστική,

στ) Μάρκετινγκ,

ζ) Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και

η) Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων.

Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με τουλάχιστον τριετή εργασιακή εμπειρία.

Οι αιτήσεις για τη νέα σειρά το προγράμματος συνεχίζονται μέχρι και 31/05/19 (https://executivemba.aueb.gr/el/news/nea/155-prokiryksi-neon-theseon-akadimaiko-etos-2019-2020).

Τηλέφωνο: 210 8203638  Κυρία Λαμπροπούλου Κάτια

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστότοπος: www.executivemba.aueb.gr

www.PharmaManage.gr

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.