Οικολογικά Προφυλακτικά για Χορτοφάγους!

Η Sustain είναι μια εταιρεία με φυτικά προφυλακτικά που τολμά να τα βάλει με την Trojan και την Durex.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Jeffrey Hollender, συνιδρυτής και πρώην γενικός διευθυντής της Seventh Generation, της μεγαλύτερης φιλικής προς το περιβάλλον εταιρείας χαρτιού και ειδών καθαρισμού στις ΗΠΑ.

Η ιδέα ξεκίνησε την δεκαετία του 90 όπου το σύνθημα «Σώστε τα τροπικά δάση» ήταν πιο επίκαιρο από ποτέ.

Natural Condoms


Την ίδια στιγμή το AIDS έπληττε πολύ κόσμο και σκέφτηκε να κάνει κάτι που θα συνδύαζε την προστασία του περιβάλλοντος με την προστασία από το AIDS.

Προσέγγισε την ομάδα διαχείρισης στην Seventh Generation, αλλά έκριναν ότι ήταν μεγάλο ρίσκο και έτσι δεν προχώρησε η ιδέα.

Το 2010 όμως που απολύθηκε, και η κόρη του μόλις τελείωνε τις σπουδές της στις επιχειρήσεις αποφάσισε να επιστρέψει στην αρχική του ιδέα.

Τα προφυλακτικά αυτά κατασκευάζονται χωρίς πρωτεΐνη γάλακτος και για αυτό και είναι κατάλληλα και για χορτοφάγους.

Είναι εξίσου ανθεκτικά με τις άλλες μάρκες, αλλά βέβαια δεν είναι φθηνά.

Το πακέτο των 10 κοστίζει περίπου 14 δολάρια.

Όσον αφορά το κοινό όπου απευθύνονται, οι Hollenders προσπαθούν να προσελκύσουν περισσότερο τις γυναίκες σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό.

Οι συσκευασίες τους δε, είναι διακριτικές με φωτογραφίες από bamboo ή θαλάσσια ζώα ώστε να μην καταλαβαίνει κάποιος κατευθείαν ότι πρόκειται για προφυλακτικά.

Σύμφωνα πάντως με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης της Ασθένειας, στις ΗΠΑ, η χρήση των προφυλακτικών έχει μειωθεί τα τελευταία 20 χρόνια και χρησιμοποιούνται μόλις από το 16% των γυναικών.

Πηγή: Bloomberg Business

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.